Praktikplats
ADRESS: ÄLGGATAN 45 PÅ LIMHAMN
KILICKA FÖR KARTA
TELEFON: 040 615 31 09
SMS: 0707 16 53 55
BESÖK VÅR FACEBOOK SIDA
"SQUIKY CLEAN"
BAD SPA SERVICE

Din hund kommer att ha glänsande päls och dofta ljuvligt. Kloklipp och öronrens ingår. Rosett eller fräck scarves om du gillar sådant.

Pris från 250 kr
******************************


"SPIFF-ME-UP"

BAD MED ETT MINI TRIM
Vi shamponerar två gånger och använder välgörande balsam om det behövs. Fönar och borstar igenom pälsen. Därefter klipper vi under trampdynorna och rundar av tassar om detta behövs. Sanitär trim och ansikts trim ingår också.

Pris från 350 kr
******************************"MAKE-ME-OVER"
KLIPPNING MED BAD

Spa bad och full klippning!
Din hund kommer att få en riktig
"DOGGY-MAKE-OVER"
Enligt ras standard eller helt självklart ditt önskemål.

Pris från 550 kr
******************************"SHED-STOP"
FÄLLER DIN HUND
Vi kan påskynda fällningen genom bad, borstning och underulls kardning. Vår makalösa högtrycks fön blåser av död underull och lös päls.

Pris från 350 kr
******************************


"SPOIL-ME-ROTTEN"
ADD-0N SERVICES
Tandborstning
Fresh breath gel
Pawdicure för mjuka tramdynor
Fjäder extension
Doggy Tattoo

******************************

DROP-IN
KLO KLIPP
Ons till Fre 17 till 18

GILLA VÅR FACEBOOK SIDA
Om du studerar och din framtida yrkesroll har att göra med hundar kan vi erbjuda praktikplats.Jag, Adrianna, har 19 års erfarenhet inom hundstylistyrket från både USA och Sverige. I Sverige började jag klippa och trimma redan vid nitton års ålder. Eftersom Amerikansk och Engelsk Cocker var de raser jag höll varmast om hjärtat både till utställning och uppfödning blev det naturligt att främst erbjuda klipp och trim av dessa. Här var det erfarna uppfödar och utställar kolleger jag lärde mig av. Så småningom lärde jag mig även andra raser och även konsthandverket av att rycka strä

Jag har utbildats och jobbat för Petsmart Inc i USA, en av de största amerikanska zoobutikskedjorna med 1160 butiker. Jag erhöll ytterliggare lärlingsutbildning hos NCMG (National Certified Master Groomer) Vicky Basset där jag jobbade i fyra år. Jag har vidare deltagit i många seminarier både i Sverige och i USA för några av de bästa hundfrisörerna i världen.Antonia, min dotter, är 29 och även hon har bott i USA i många år. Hon har bland annat studerat Business and marketing på  San Diego State University, men har också fyra års utbildning inom grafisk design. Det är Antonia som skapat vår logga till vår verksamhet. I USA jobbade hon extra genom att hjälpa till att bada, borsta och föna hundar. Hon jobbade även som hundpassare och tog många av San Diegos hundar på långa promenader dagligen.

Antonia är upplärd av mig och kan de flesta klipp raserna och även vissa trim raser.
SNABB LINK:
 
SOCIAL MEDIA:
 
Om oss
 
Facebook
 
Tjänster
 
Twitter
 
Boka tid
 
Instagram
 
Fotosidan
     
Kontakta oss
     
Hem
     
       
       
       
EASY ONLINE BOOKINGEASY ONLINE BOOKING

ENLIGT BOKNINGS SIDAN
(även vissa  Lörd o Sönd)
För endast klor ring oss först